Waarom voel ik mij anders dan andere jongeren?

Ken je het gevoel dat je anders bent? Anders dan al je andere vriendinnen en/of vrienden? Anders dan je buurjongen? Anders dan je teamgenoten op korfbal? Dit gevoel kan gebaseerd zijn omdat je veel puistjes hebt of dat je gepest word. Je valt op een bepaalde mannier op? Je bent wat gezetter dan andere. Je hebt diabetes en je moet vier keer per dag insuline spuiten? Maar dat je jezelf minder of anders voelt is niet terecht.
God zegt: Ik heb je prachtig gemaakt (Psalm 139 vers 14) We kennen allemaal moeilijke periodes in onze levens. We hebben allemaal last van onzekere momenten. Maar we moeten die negatieve gedachtes niet toe laten. Als je onzeker bent sla je de bijbel open en lees je bijvoorbeeld Psalm 139 en bid dan tot de heer dat je deze woorden ook mag ervaren en steeds als je onzeker word over je uiterlijk en of je er wel mag zijn schreeuw je zo hard je kan

“Heer u hebt mij prachtig gemaakt” en je mag er echt in gaan staan.
Ik herken mij zelf heel goed in deze vraag. Ik heb mij tijden lang onzeker gevoeld. En nog steeds heb ik zware momenten. Het gevoel van afwijzing, de nare herinneringen van het seksueel misbruik., de pijn van het niet hebben van een vader en een moeder. Tijden heb ik gevraagd waarom heer? Dus het gevoel is goed te snappen maar het in een onterecht gevoel en het is zelfs een leugen. Dit gevoel is niet van God maar van zin tegenstander. God wilt absoluut niet dat we zo denken want hij heeft een plan met jou leven.

"Hulp nodig van een goede gesprekspartner en een goed luistered oor?"


0619441523 Skype gesprek