Waarom ben ik geboren?

Hoeveel jongeren vragen zich wel af of ze er mogen zijn en of ze wel gewenst zijn in deze wereld? Hoeveel jongeren vertellen verdrietig dat hun ouders eigenlijk niet zaten te wachten op een kind? Hoeveel jongeren voelen zich afgewezen? Dit zijn er helaas heel veel. God heeft met elk mens op aarde een bedoeling. Maar we moeten er zelf we wat voor doen..

Vind je het lastig te begrijpen dat je geboren bent terwijl je ouders niet op je zaten te wachten? Of dat je direct naar je geboorte naar pleeggezinnen moest? Of dat je bent geboren met een ziekte? God zegt tegen jou: Nog voordat ik de wereld maakte, koos ik je al uit) ( voordat je verwekt ben, kende ik je al ) ( Ik heb je gemaakt in de buik van je moeder) ( Al je haren op je hoofd heb ik geteld) ( Je bent geen vergissing )
Kortom God heeft jou geschapen met een doel. Je moet dit ook echt gaan geloven dat God wel dergelijk een plan met je heeft
Heb je vragen of wil je een gesprek met een van de medewerkers van ons nazorgteam? Klik dan Hier

"Hulp nodig van een goede gesprekspartner en een goed luistered oor?"


0619441523 Skype gesprek