eenzaamheid

Young4Jesus open een luisterlijn

Young4Jesus opent een luisterlijn voor jongeren die tegen problemen aanlopen. Dit kan met depressie te maken hebben maar het kunnen ook geloofsvragen zijn waar jongeren tegen aan lopen. Young4Jesus zal luisteren en adviseren en bidden. Wij zijn geen hulporganisatie die hulp kan verlenen. Toch kunnen we mensen bemoedigen voor sommigen is een luisterend oor voldoenden. Mocht er meer aan de hand zijn dan adviseren wij om andere wegen te bewandelen. Alle vrijwilligers zijn wedergeboren christenen die het verlangen hebben om samen met Jezus te kijken naar goede oplossingen. Jou gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en niet worden opgeslagen in systemen.

Veel jongeren durven hun verhaal niet te vertellen aan mensen om hun heen. Dan is het fijn dat je bij ons je verhaal kan doen en dat we misschien door de telefoon samen kunnen bidden.

Wijn zijn te bereiken op: 0619441523

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Hulp nodig van een goede gesprekspartner en een goed luistered oor?"


0619441523 Skype gesprek