Kaartverkoop Jongerendag van start

Kaartverkoop Jongerendag van start

De kaartverkoop voor de EO-Jongerendag 2016 is van start gegaan. De 42ste editie van het grootste christelijke jongerenevent van Europa vindt plaats op zaterdag 4 juni in GelreDome Arnhem.

Opnieuw verwacht BEAM, het jongerenmerk van de EO, duizenden christelijke jongeren die samen met hun vrienden komen feesten, zingen, bidden en luisteren naar artiesten en sprekers uit binnen- en buitenland. De dag wordt net als vorig jaar gepresenteerd door Joram Kaat.

Het thema van de EO-Jongerendag 2016 is ‘THIS IS LOVE’. Joram Kaat: “We zijn eigenlijk allemaal op zoek naar ‘likes’. Je wilt dat mensen je leven leuk en interessant vinden. En het is makkelijk om jezelf daar helemaal in te verliezen. Het thema gaat daarom over Jezus die liefde is. Hij ziet je, waar je ook bent, online én offline en houdt onvoorwaardelijk van je.”

Er zijn optredens van internationaal bekende acts als Planetshakers – met dansbare worship uit Australië, for KING & COUNTRY – een van de populairste bands uit de Verenigde Staten en de Nederlandse worldbeat-band Trinity. De eigen BEAM Worship Band begeleidt ook dit jaar weer de samenzang. Hoofdspreker op de EO-jongerendag is Tiemen Westerduin. Helemaal onbekend is hij niet, hij stond maar liefst drie keer eerder op dit unieke podium. Tiemen zal spreken over het thema ‘THIS IS LOVE’.

Kaarten voor de EO-Jongerendag zijn vanaf vandaag te reserveren via de website: eo.nl/beam.

Bron: EO

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Hulp nodig van een goede gesprekspartner en een goed luistered oor?"


0619441523 Skype gesprek