z18qkw4gpwhy

Valentijnsdag

De hele dag heb ik zitten wachten op een berichtje en of smsje. Ik wist wel zeker dat ik via de post niks zou ontvangen dus hoopte ik op een bericht van iemand die mij lief vond.

Voor heel veel jongeren is Valentijnsdag een geweldige dag. Ik sprak een meisje vanavond die 20 berichtjes heeft gehad, dit schijnt overigens niet heel veel te zijn. Maar goed 20 berichten van stoere jongens die je leuk vind is cool toch?, helemaal mee eens.

Zo`n dag gaat niet zomaar voor mij voorbij. Veel mannen geven hun vrouw een bosje bloemen of iets lekkers, gewoon even laten zien hoeveel ze van elkaar houden. Maar doordat ik homo ben en geen relatie met een man heb blijf ik helemaal alleen.

Toch geeft God mij de laatste tijd veel tekens. Dit doet hij op diverse manieren. God heeft mij de laatste week een bijzonder mens op mijn pad gebracht die voor de website is gaan werken. God heeft praktisch gezorgd dat ik een scooter heb en op kan blijven rijden en dat ik een laptop heb kunnen kopen en God heeft er voor gezorgd dat ik naar het pinksterweekend kan in mei.

God heeft er voor gezorgd dat ik een krantenwijk kan lopen en dat ik twee keer in de week post rond mag brengen. Ondanks dat ik hier niets zoveel aan over hou omdat ik een wajong uitkering heb, geeft het mij voldoening en positieve energie. Ook heb ik de kracht gekregen van God om vier dagen vrijwilligers werk te doen voor hulpbehoevende mensen en heb ik de kracht gekregen om deze website verder op te zetten

Dit zijn allemaal dingen waar ik dankbaar voor ben. Wees eerlijk wat is nou het mooiste een bericht van God krijgen of een heleboel berichten van mensen die jou schijnbaar leuk vinden? In deze maatschappij moeten we alles maar leuk vinden en wachten we op bevestiging. We zijn teleurgesteld als er een bericht op Facebook niet leuk word gevonden, hoe meer like hoe meer we voldoening hebben toch?

Door de stilte die ik zojuist opzocht ervoer dat God zei: Zie de dingen die ik de afgelopen tijd heb gedaan en wacht niet op bevestiging van mensen want dan zul je weer teleurgesteld worden.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Hulp nodig van een goede gesprekspartner en een goed luistered oor?"


0619441523 Skype gesprek