Het verhaal van Michael

Het is niet een genezing maar meer een woord van God voor anderen denk ik!

Ik was vorige week donderdag aanwezig op de inloop, waar ik in gesprek was met drie mannen. Het gesprek ging over de aankomende sponsorloop. in dit gesprek hoorde ik ineens iemand zeggen ‘ Als ik op de helft ben, dan ga ik weer terug!( want dat zou die niet kunnen volhouden) Ik begon hier over na te denken.. ik zag het als een woord van God. Ik begon te denken en dacht: ‘ Je bent op de helft.. de andere helft heen is net zo lang als de weg weer terug.. En toen schoot me ineens te binnen, hoe vaak doen wij dat als christenen? We zijn op weg naar God, het gaat lekker, maar je komt op een gegeven moment erachter dat het steeds zwaarder word als je dichter naar God toe komt. Want je moet bijvoorbeeld: Dingen achter je laten, (dingen die als christen niet goed voor je zijn, maar waar je nog wel mee bezig bent.) Je moet het verleden bespreken of achter je laten, of je krijgt verleidingen die je denkt niet te overwinnen. En zo kreeg ik afgelopen woensdag weer een bevestiging van God over dit onderwerp. Ik was in gesprek, klaar om te gaan slapen en naar boven te lopen. Niet wetend wat er op tv , zender, programma is.

En ineens hoor ik één zin: ‘Het is een baas, maar het word gezien als een soort halfgod, waarbij je eerst lang een paar mensen moet voordat je er bent. Dat is precies wat God in mij bracht! De weg naar God is niet altijd even makkelijk, je komt door beproevingen, keuzes, en moeilijke tijden. Maar laten we de beproevingen overwinnen en de juiste keuzes maken en in de moeilijke tijd bidden en vertrouwen! De weg is open! Het is net als of we op de helft een hele lange brede muur tegenkomen en we geen idee hebben hoe we daar doorheen komen of langs komen. Maar laten we doorgaan!, overwinningen behalen, in Jezus naam bidden, dat we de grote brede muur mogen doorbreken. Zo sprak Pedro afgelopen zondag in een dienst over bevrijding: ‘ Zet de deuren niet open voor Satan ‘ Sluit ze! . Zo heb ik na een paar jaar best verslaafd gamen en foute occulte spellen spelen ook besloten om mijn Playstation 4 weg te doen.

Ik wil de deuren voor Satan sluiten.
( Waarbij ik dacht deze keus nooit te maken)  Laten we langs die mensen/verleidingen en blokkades met Jezus wandelen, en steeds dichter naar God toe komen.

Laten we de overwinning behalen! Zonder strijd geen overwinning, want wij zijn meer dn overwinnaars!

"Hulp nodig van een goede gesprekspartner en een goed luistered oor?"


0619441523 Skype gesprek